iSnaps

Fotoverslag Lepeltje Lepeltje Zwolle

Bourgondisch genieten in de zon. De eerste dag van Lepeltje Lepeltje Zwolle kent een prima start. Het Ter Pelkwijkpark is dit weekend de plek waar foodtrucks en streedfood het hoofdingrediënt zijn. Een fotoverslag van de openingsmiddag.

Lepeltje Lepeltje Zwolle is geen enorm groot foodfestival. Maar juist het compacte, open karakter met de trucks en kramen als een ovale cirkel om het middenterrein maakt het tot een toegankelijk evenement.

Er zijn geen hekken om het festival in het Ter Pelkwijkpark af te sluiten en omdat de trucks en kramen kort op elkaar staan, geeft het een overzichtelijk gevoel. Kinderen lopen met de blote voeten door het groene gras en volwassen bezoekers liggen of zitten een hapje en drinken te relaxen in het park.

Enkele opvallende mobiele keukens zijn die van Vrouwtje Rond de IJssel (soort van mini-huiskamer), Tante Tortilla (wij proefden de heerlijke zelfgemaakte tortilla’s met salsa, zure room en pittige groene jalapeño’s), Meneer Temaki (Japanse hapjes), de IJsacademie en de Carbeque, een barbecue ingebouwd in een auto.

Wat ons betreft zeker het bezoeken waard. Dat kan vrijdag van 12.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 00.00 uur en zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Als je geweest bent en je hebt iets bijzonders gegeten of gezien, laat het gerust weten door onder dit bericht een reactie achter te laten.

Vorig artikel

Cultuurtocht Château St. Gerlach: op stap in Limburg

Volgend artikel

Elf keer de Zeeuwse mossel op Instagram

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.