Nieuws

Foto’s vernieuwde restaurant van hotel New York Rotterdam

Het op de begane grond gesitueerde restaurant van hotel New York in Rotterdam is vernieuwd. De eetgelegenheid met ruimte voor vierhonderd gasten is in delen aangepakt en omgetoverd tot een gezellige, sfeervolle en knusse ruimte, zo laat Demi van der Sluijs ons weten. Wij hebben de foto’s!

Het restaurant op de begane grond is één van de twee eetgelegenheden van het hotel van WestCord. Door de brede à-la-cartemenukaart kunnen gasten kiezen voor uitgebreid of simpel eten, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Ronde tafels en rode banken

‘Nieuwe en vooral opvallende toevoegingen zijn met name de rode banken, ronde tafels – waardoor je knusser kunt zitten – en comfortabele stoelen met mooie stoffen’, aldus Demi. ‘Ook zie je het herkenbare hotel New York-logo terug op bepaalde tafels. Al met al een gezellige boel.’

NY Basement

In het souterrain van het nostalgische en karakteristieke pand huisvest NY Basement, een trendy fine dining-restaurant.

Lees ook:
François Geurds gooit roer om bij FG Food Labs Rotterdam
Pieter Timmer neemt Joelia Rotterdam over van Mario Ridder
Aan de Zweth: laat je verleiden door de liefdesbrief van Joris

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Een goede gids om de juiste keukenapparatuur te kopen

Volgend artikel

Nieuwe general managers voor hotels Bilderberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.