Nieuws

Foto’s vernieuwd restaurant De Fuik in Aalst

Rosita en Martin Ruisaard hebben hun restaurant De Fuik in Aalst een restyling gegeven. ‘De stijlvolle, strakke inrichting heeft in 2019 plaatsgemaakt voor een huiselijke sfeer, kleurrijke fauteuils, ondersteuning van de natuurlijke elementen en een expressieve kunstexpositie’, aldus Rosita tegen ChefsFriends.

‘Waar de keuken zich constant blijft ontwikkelen, kon ook de uitstraling van het restaurant niet achterblijven.’

Martin Ruisaard
Voor Rosita en Martin Ruisaard was het duidelijk dat De Fuik in Aalst toe was aan een flinke vernieuwing.

Uit eten gaan is bij de ondernemers niet alleen een middag of avond uit, het is volgens hen ook een moment om even te ontspannen.

De Maas
‘De Fuik is de uitgelezen plek om tot rust te komen en te genieten van mooie gerechten in een sfeervolle ambiance.’

Vanuit het restaurant kijk je uit over de Maas en dat zorgt voor een bijzondere setting.

‘De stijlvolle, strakke inrichting heeft in 2019 plaatsgemaakt voor een huiselijke sfeer, kleurrijke fauteuils, ondersteuning van de natuurlijke elementen en een expressieve kunstexpositie van kunstenares Truus Brands.’

Private dining
De eigenaren hebben bovendien de restaurantzaal uitgebreid met een zittend wandmeubel en een semi-private dining tafel toegevoegd. ‘Geschikt voor zes tot acht personen. Betrokken bij de restaurantzaal, maar toch privé door de stijlvolle ruimte en inrichting.’

Nieuwsgierig geworden? Restaurant De Fuik in Aalst is van woensdag tot en met zondag geopend.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jubilerend l’Atelier in Gulpen serveert smakelijke Limburgse gastvrijheid

Volgend artikel

Muziekdiner met Michiel Borstlap bij Bij Jef op Texel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.