Nieuws

Foto’s vernieuwd restaurant De Burgemeester in Linschoten

Anne en Sander Spruijt hebben hun met een Michelinster bekroonde De Burgemeester in Linschoten volledig vernieuwd. Het nieuwe interieur zorgt voor een moderne look en geeft gasten de totaalbeleving die past bij de ambities van de eigenaren ‘We hebben het helemaal eigen gemaakt.’

Het restaurant, de keuken en het terras van De Burgemeester zijn vernieuwd. Bovendien zijn twee private dining-ruimtes gerealiseerd en is de wijnkamer – met een capaciteit van acht personen – voorzien van een nieuw interieur.

Sander Spruijt
Over het oude terras is een serre geplaatst, die in de zomer kan worden geopend. Deze kan desgewenst ook worden gebruikt als private dining-ruimte (maximaal 24 personen).

De nieuwe keuken is de trots van chef Sander Spruijt. Deze is voorzien van nieuwe apparatuur en heeft meer werkruimte gekregen, waardoor de routing voor zowel de witte als de zwarte brigade is verbeterd.

Duurzaamheid
Tijdens de verbouwing was er veel aandacht voor duurzaamheid. Er is ledverlichting geplaatst, gas is vervangen door elektriciteit en er is dubbele beglazing gerealiseerd. ‘Ons perfectionisme, onze gedrevenheid en onze passie zijn de oorzaak van deze veranderingen.’

Reserveren
Benieuwd naar het resultaat? Maak dan gebruik van het Kennismakingsmenu, dat wordt geserveerd tot 10 november.

Een menu van vijf gangen inclusief aperitief voor 80 euro. Volg deze link om je tafel te reserveren.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Parels uit de kaaskelder: iets moois ontstaat soms toevallig

Volgend artikel

Directeur Wiebe de Vries over uitbreiding hotel De Wereld

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.