Nieuws

Foto’s: restyling hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt

Wat een mooie foto’s van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. De verbouwing in het hotel en restaurant mogen we met recht een succes noemen. Restaurant, Koetshuis, openbare ruimtes en sauna zijn onder handen genomen. ‘Bij het maken van de plannen is gekeken naar de functie en historie van de ruimtes.’

In het Koetshuis van het hotel zijn zes kamers en een vergaderruimte vernieuwd. ‘Het zijn nu echt de mooiste kamers van het landgoed’, zo laat Saskia Hoogland namens Bilderberg Landgoed Lauswolt weten aan ChefsFriends.

De Heeren van Harinxma
Daarnaast zijn de sauna, openbare ruimtes zoals de hotelbar en twee lounges en het door Michelin met een ster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma helemaal gerestyled. ‘De ruimtes zijn weer volledig hedendaags.’

Klassieke sfeer
Bij het maken van de plannen is gekeken naar de functie en de historie van de ruimtes. Zo ademt De Heeren van Harinxma nog steeds de klassieke sfeer uit, maar met een moderne touch als het gaat om het gebruik van materiaal.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website van Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Vorig artikel

Afternoon Ice Tea en Family Sundays bij Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

NH opent NH Collection-hotel met skybar in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.