Nieuws

Foto’s restaurant &moshik van Moshik Roth in Amsterdam

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant &moshik in Amsterdam is open. De nieuwe naam van de eetgelegenheid op het Oosterdokseiland, die de afgelopen vijf jaar &samhoud places heette, is een eerbetoon aan ‘culinair genie’ Moshik Roth, aldus mede-eigenaar Salem Samhoud.

Vijf jaar geleden begonnen zakenpartners Moshik Roth en Salem Samhoud op het Oosterdokseiland in Amsterdam met &samhoud places.

Samhoud places
Sinds 18 januari is de naam &moshik. ‘Een eerbetoon aan het culinaire genie Moshik Roth’, aldus Salem Samhoud. Met de naam verandert ook het interieur, dat is ontworpen door Marijn J Korver, creative director bij &samhoud.

Reden voor de naamsverandering zijn de exponentiële groei van &samhoud en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen in de merken en diensten van de groep.

Creatief brein
‘&moshik neemt je letterlijk mee in het extravagante, creatieve brein van Moshik en sluit daarmee aan op de stijl van keuken met een puurheid van smaken en ingrediënten.’

Signatuur
Zijn signatuurgerechten zijn een inspiratiebron geweest voor de ongedwongen en karakteristieke charme van het restaurant. Daarnaast ontstaat een intieme setting doordat er meerdere ruimtes zijn gecreëerd. Belangrijke eyecatchers zijn de twee aquaria gevuld met zwemmende kwallen.

ChefsFriends feliciteert Moshik en Salem van harte met &moshik en het prachtige resultaat.

Vorig artikel

‘Goede voornemens: zo kun je ze waarmaken’

Volgend artikel

Video: Twenty 2 in Apeldoorn volledig vernieuwd

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.