Nieuws

Foto’s: restaurant AIR Republic van Sergio Herman open

Het nieuwste restaurant van Sergio Herman is geopend. Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren bij AIR Republic in de jachthaven van Cadzand. De keuken draait om eenvoudige bereidingen van Zeeuwse producten, met veel gerechten die ooit op de kaart hebben gestaan bij zijn vader.

Restaurant AIR Republic is onderdeel van een groter project in Cadzand-Bad. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe Strandhotel, waarin Sergio Herman verantwoordelijk wordt voor alle f&b.

Strandhotel
Dit hotel, waarin sterrestaurant Pure C huisvest, moet in het voorjaar van 2018 openen. Ook Pure C wordt vernieuwd.

Zeeuwse producten
De kaart van AIR Republic is geïnspireerd op gerechten die vroeger op de kaart stonden van Sergio’s vader. Eenvoudige bereidingen van Zeeuwse producten op basis van de klassieke keuken.

Pure C
Chef-kok is Alex Buiten. Hij komt uit de keuken van Pure C. Alex wordt bijgestaan door Nicolas Misera.

Strandhotel Cadzand-Bad

Vorig jaar december bezocht ChefsFriends Cadzand-Bad. Met de videocamera legden we de stand van zaken vast en spraken we met Sergio Herman over zijn plannen, die van de locatie een toeristische topbestemming moeten maken.

Vorig artikel

The Tailor in Krasnapolsky beste hotelbar van het jaar

Volgend artikel

Culinaire Koningsnacht bij gastrobars van Ron Blaauw

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.