Nieuws

Foto’s nieuwe restaurant ZUID van Michiel van der Eerde

De voormalig presentator van Masterchef en de tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland uitgeroepen Michiel van der Eerde heeft in Amsterdam zijn derde restaurant geopend. Nieuwste aanwinst is ZUID. Michiel is in de hoofdstad al eigenaar van BAUT en restaurant C.

‘Zuid is al 25 jaar mijn thuis en hoewel ik er niet ben opgegroeid, ligt er ook een stukje van mijn jeugd’, zo verklaart Michiel van der Eerde de opening van zijn derde restaurant in de hoofdstad. Na ‘moving circus’ BAUT en restaurant C is hij nu van start gegaan met ZUID.

Klassiek en vernieuwend
De kaart kent klassieke en vernieuwende aspecten. Herkenbare gerechten als het kippetje, de steak of schol met risotto, maar ook ceviche. Met een gezellig terras, een rumoerige bar en een uitgebreide selectie borrelhappen.

Van koffie tot champagne
ZUID is gevestigd aan de Stadionweg en de gehele dag geopend. ‘Ochtend, middag, borrel en avond. Van kip tot ceviche, van koffie tot champagne’, aldus Michiel.

ChefsFriends feliciteert Michiel van der Eerde met zijn derde restaurant en wenst hem veel succes met de exploitatie.

Foto: Jaap Beyleveld/Design restaurant: MEK Styling

Vorig artikel

Ramada Amsterdam zet in op Bib Gourmand met nieuwe chef Floor17

Volgend artikel

Erik van Loo opent Parkheuvel op zondag: ‘doorlopende voorstelling’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.