Nieuws

Foto’s: metamorfose voor sterrestaurant Bridges in Amsterdam

Sofitel Legend The Grand in Amsterdam heeft het concept van Bridges aangepast. De met een Michelinster bekroonde eetgelegenheid is grondig gerenoveerd en heeft een metamorfose gekregen. Vanaf vandaag kun je als gast terecht bij Bridges Dining en/of Bridges BarBistro. Wij hebben de foto’s, gemaakt door Michael Graste.

Bridges Dining maakt dineren op sterniveau toegankelijk dankzij een ontspannen Amsterdamse sfeer.

Andrès Delpeut
Van het menu van executive chef Andrès Delpeut, waarin visgerechten nog steeds een prominente rol innemen, kan behalve in het restaurant ook aan de nieuwe chefs table in de keuken of private dining-setting worden genoten.

Bar en bistro
Het Bridges BarBistro-concept biedt de mogelijkheid om de hele dag te genieten: van een hele avond wining & dining tot een aangeklede borrel.

Restaurant
Middelpunt van de stijlvol vormgegeven restaurants is de grote marmeren bar, waaraan gasten van Bridges Dining van een aperitief kunnen genieten en gasten van Bridges BarBistro hun lunch of diner kunnen laten serveren.

Werelds menu
Het menu van Bridges BarBistro kent invloeden van over de hele wereld. Het menu bestaat niet uit voor-, hoofd- en nagerechten, maar uit gerechten die naar hartenlust kunnen worden gecombineerd.

The Grand
Het interieur van het vernieuwde Bridges is ontworpen door de Schotse designer Jim Hamilton, die zich voor de BarBistro heeft laten inspireren door de binnentuin van hotel Sofitel Legend The Grand.

Luxe uitstraling
In Dining staan naast het groen van grote planten, zwart- en goudtinten centraal. In combinatie met twee grote kunstwerken aan beide zijden van het restaurant zorgt dit voor een moderne en luxe uitstraling.

Vorig artikel

Donderdag is kreeftendag bij Restaurant l’Atelier

Volgend artikel

Restaurant Tribeca in Heeze introduceert limousineservice

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.