Nieuws

Foto’s: Huis ter Duin opent beach bar op strand Noordwijk

Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee heeft een beachbar toegevoegd aan het horeca-aanbod. Breakers Bell’agio is de plek om in een ongedwongen sfeer te genieten van een mooie zomerdag. Met de voeten in het zand en een ijskoud drankje in de hand.

Breakers Bell’agio is de beach bar van Huis ter Duin op het strand van Noordwijk. De naam verwijst naar de strandtent die voor de opening van het permanente Breakers Beach House dezelfde naam droeg.

Het bijbehorende terras is ontwikkeld in samenwerking met Peroni. Het resultaat is een eigentijds jasje met een klassieke knipoog. De entree kenmerkt zich door kleedhokjes en er staan strandstoelen. Breakers Bell’agio is geopend als de weeromstandigheden dat toelaten. Reserveren is niet mogelijk.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Rotterdam en het cruiseleven ervaren op het ss Rotterdam

Volgend artikel

Nieuw en zomers jasje voor borrelterras hotel New York

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.