Nieuws

Foto’s eerste Spaanse Melia-hotel in Amsterdam

De Spaanse hotelgroep Melia heeft op de Zuidas in Amsterdam het eerste Nederlandse hotel geopend. INNSIDE by Melia telt 328 kamers, diverse creatieve meeting spaces en een gym waar je 24/7 terechtkunt. Op de begane grond huisvest restaurant TIERRA en skybar en restaurant CIELO is gerealiseerd op de negentiende verdieping.

INNSIDE by Melia is een viersterrenhotel in de voormalige toren van Akzo Nobel. Deze toren is volledig verbouwd tot een hotel met een concept dat draait om de moderne reiziger met een actieve levensstijl die de ideale balans zoekt tussen werk en privé.

De comfortabele open living lounge en lobby zorgen voor een warme uitstraling en uitzicht op een prachtige stadstuin. Hier is ook restaurant TIERRA (De Aarde) gevestigd, dat een all day service hanteert.

Zuidas
Op de negentiende en bovenste verdieping van het hotel kun je terecht voor een bijzonder uitzicht over Amsterdam en de Zuidas. Restaurant en skybar CIELLO (De Hemel) serveert moderne Spaanse gerechten. Beide zijn geopend voor hotelgasten, toeristen en locals.

Duurzaam
Het interieur focust op licht en veelzijdig. De 328 kamers zijn ingedeeld in verschillende categorieën en variëren in grootte van 19 tot 47 vierkante meter. In de kamers zijn papier en plastic voor eenmalig gebruik weggelaten. Het beddengoed en de handdoeken zijn gemaakt van 100 procent milieuvriendelijk materiaal.

Internationaal heft INNSIDE by Melia hotels op 28 locaties, verspreid over tien landen. De komende jaren staan dertien extra hotels gepland.

Lees ook:
Zeven heerlijke hotelterrassen om te ontspannen
Spaanse keten Room Mate opent hotel in Rotterdam
Dit zijn de topsuites van de Nederlandse tophotels

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuw waterterras voor Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Volgend artikel

Lazy Sunday Zomerlunches bij De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.