Nieuws

Foto’s: dit zijn de nieuwe suites van Vista in Willemstad

Ingrid en Henrie van der Heijden hebben de diensten van Vista in Willemstad uitgebreid met twee luxe suites. Dat betekent dat je er naast goed eten en drinken nu ook goed kunt slapen. De appartementen dragen de namen Nina en Otis en hebben een oppervlakte van liefst 65 vierkante meters.

‘Ze zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien’, aldus de eigenaren. ‘Met een eigen woonkamer, slaapkamer, zeer ruime badkamer met regendouche en sfeervol aangelegde tuin. Beide suites hebben een eigen entree en een afgesloten privéparkeerplaats.’

Lees ook: Vista in Willemstad breidt diensten uit met twee luxe suites

Belle Suites
Nina en Otis zijn vernoemd naar de artiesten Nina Simone en Otis Redding en zijn gerealiseerd in de oude vesting van Willemstad.

Ze zijn door Ingrid en Henrie van der Heijden aan hun bedrijfsvoering toegevoegd onder de naam Belle Suites. Het restaurant is door Michelin bekroond met een ster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ontdek Zuid-Limburg met Cultuurtocht Camille Oostwegel

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Noord-Holland van Jessica Tapfar

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.