Nieuws

Floris Kemper nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Floris Kemper is de nieuwe directeur/gastheer van het Kruisherenhotel Maastricht. Hij komt over van vijfsterrenhotel NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam en start op 1 januari bij het hotel, dat onderdeel is van Oostwegel Collection.

De 34-jarige Floris Kemper is tot het eind van dit jaar werkzaam als deputy hotel director van vijfsterrenhotel NH Barbizon Palace in Amsterdam. De afgelopen vijf jaar heeft hij in dienst van deze hotelgroep diverse functies bekleed.

Oostwegel Collection
Met ingang van 1 januari 2019 start hij als gastheer/directeur van het Kruisherenhotel Maastricht. ‘Oostwegel Collection is voor mij de belichaming van Limburgse gastvrijheid en het bourgondische zuiden heeft mij altijd erg aangesproken.’

Bastiaan Klomp
Floris is de opvolger van Bastiaan Klomp, die na een periode van ruim acht jaar bij Oostwegel Collection gekozen heeft voor een toekomst elders.

Klooster
Het Kruisherenhotel Maastricht is gevestigd in het centrum van de stad in een voormalig kruisherenklooster en de monumentale, gotische kerk. Er zijn zestig kamers.

Vorig artikel

Culinair galerieweekend bij Meesterkok Angélique Schmeinck

Volgend artikel

Diner met Mullineux-wijnen bij restaurant Fitzgerald Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.