Nieuws

Fletcher lanceert 20 jaar arrangement

Wie bij Fletcher wil slapen, bijvoorbeeld in een van de 4-sterrenhotels van de keten, krijgt nu een mooie kans. Fletcher komt met overnachtingen voor 20 euro per persoon vanwege de 20ste verjaardag van de hotelketen.

Het gaat om een keuze uit 20 hotels verdeeld door het hele land, waaronder de viersterrenhotels De Eese-Giethoorn, Langewold in Roden, De Mallejan in het Gelderse Vierhouten, Duinhotel Burgh Haamstede en Hotel Loosdrecht.

Boeken kan voor 20 euro per persoon per nacht inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Het arrangement is te boeken tot en met 31 januari 2018 voor aankomsten tot en met 29 maart 2018.

Kinderen tot en met 3 jaar verblijven gratis op de hotelkamer. Er kan gekozen worden uit een, twee of drie overnachtingen. Boeken kan hier.

Fletcher is een Nederlandse hotelketen bestaande uit hotels met drie en met vier sterren. Veel hotels zijn gevestigd langs de kust of in en nabij natuurgebieden. Alle hotels beschikken over een restaurant.

Vorig artikel

Restyling voor ’t Nonnetje in Harderwijk

Volgend artikel

Restaurant Cucina del Mondo Heerlen serveert ’50 minute lunch’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.