Nieuws

Film- en foodfestival bij Restaurant ONE in Roermond

Restaurant ONE in Roermond is zondag 1 juli het toneel van een bijzonder film- en foodfestival. Op die dag wordt een documentaire over de Spaanse topchef Albert Adria getoond in combinatie met een walking dinner bij Restaurant ONE.

Het gaat om de documentaire ‘Constructing Albert’, die gaat over het leven van de Albert Adria. Deze Spaanse topchef speelde een hoofdrol in het ongekende succes van restaurant ElBulli.

De documentaire vormt de drager van een speciale middag die om 12.00 uur bij Restaurant ONE begint met een signature cocktail en finger foods. Om 13.30 uur is er een interview met chef-kok en eigenaar Edwin Soumang van Restaurant ONE.

Om 14.00 uur begint de documentaire in de ECI filmzalen, in het hetzelfde gebouw waarin ook ONE is gevestigd. Om 15.30 uur start een geheel verzorgd walking dinner met 6 gerechten bij Restaurant ONE. Om 17.30 uur eindigt het film- en foodfestival.

Verder zal Edwin Soumang nog een rondleiding verzorgden door de 1000m2 grote moestuin om zijn visie op de natuur en producten over te brengen.

Het arrangement kost 99 euro per persoon. Dat is inclusief filmticket. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveren voor het film- en foodfestival kan via een speciale website.

Restaurant ONE is gevestigd in een oude fabriek. Het restaurant beschikt over een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Knappe Koppen Week bij Landgoed Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

Whiskyspijs-diner bij Twenty2 in Apeldoorn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.