Nieuws

FG Food Labs Rotterdam houdt Big Green Egg BBQ Contest

Gebruik jij de barbecue zo snel de eerste zonnestralen zich laten zien? Dan is de Big Green Egg BBQ Contest bij FG Food Labs in Rotterdam iets voor jou. Zondag 25 juni kun je als koppel strijden om de titel ‘Grillmasters van het Jaar’.

De Big Green Egg BBQ Contest van FG Food Labs is weliswaar nog even weg, maar die tijd kun jij gebruiken om te werken aan je beste gerechten.

Grillmasters
In koppels strijd je op zondag 25 juni om de titel Grillmasters van het Jaar. Je maakt onder andere een gerecht met ingrediënten uit een black box.

Supporters
Let op: als deelnemend team heb je als extra taak dat je minimaal tien supporters mee moet nemen. Zij kunnen voor 50 euro, exclusief drank, de hele middag proeven.

Prijzen
Het winnende duo gaat naar huis met een Big Green Egg. Ook voor de nummers twee en drie zijn er interessante prijzen.

François Geurds
De afgelopen edities zaten tweesterrenchef François Geurds en Herman den Blijker in de jury. Opgeven kan door het sturen van een e-mail naar marketing@fgrestaurant.nl. Via dat adres kunnen ook de gastentafels worden gereserveerd.

Vorig artikel

Team De Beejekurf Venray kookt in de zomer op het terras

Volgend artikel

Zuid-Afrika centraal tijdens wijnmakersdiners bij TOV en Blok’s

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.