Nieuws

Fête Glorieux bij FG Bistro Rotterdam van François Geurds

De Rotterdamse sterrenchef François Geurds houdt zondag 20 augustus een Fête Glorieux bij zijn restaurant FG Bistro in de Lloydstraat. ‘Dansen en sjansen in de stijl van het mondaine St. Tropez’, zo wordt het nieuwe initiatief omschreven. De aanvang is om 14.00 uur en de entree is vrij.

Fête Glorieux is allesbehalve een netwerkborrel, zo laat François Geurds weten aan ChefsFriends. ‘Het enige visitekaartje dat wij met Fête Glorieux afgeven, is een heel gezellige zondagmiddag. Dansen en sjansen in de stijl van het mondaine St. Tropez.’

Big Green Egg
François en zijn keukenteam verzorgen de inwendige mens. Samen met de winnaars van de Big Green Egg BBQ Contest, die hun gekroonde spareribs bereiden.

Afsluiting vakantie
Is er een betere afsluiting van je vakantie denkbaar? Dj Helene di Firenzi trapt het evenement bij FG Bistro zondag 20 augustus vanaf 14.00 uur af met soulful dance music. De entree is vrij.

Vorig artikel

Pascal Jalhay terug in restaurantkeuken bij Bougainville Amsterdam

Volgend artikel

Zomerdeal van vijf gangen bij restaurant De Fuik in Aalst

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.