Nieuws

Feestweek met 10-gangenmenu bij DeliCees in Dordrecht

Honderd jaar geleden verloofden de naamsgevers van Restaurant DeliCees in Dordrecht zich: Deli en Cees, de grootouders van de huidige eigenaar Cees Timmerman. Reden voor een feestweek.

De feestweek ‘100 jaar DeliCees’ wordt gehouden van vrijdag 14 september tot en met zondag 23 september. Gedurende die week wordt vanaf 18.30 uur een 10-gangenmenu geserveerd voor slechts 49,50 euro.

Reserveren kan door te bellen met 078-6213772 onder vermelding van ‘100 jaar DeliCees’.

Restaurant DeliCees is gevestigd aan de Lange Geldersekade 8 in Dordrecht. Het restaurant heeft een vermelding in restaurantgids Lekker en behoort tot de betere restaurants in de regio van Dordrecht. DeliCees wordt gerund door Cees en Ester Timmerman.

In de keuken van DeliCees staat de liefde voor het product voorop. De gerechten zijn een mix van mooie ingrediënten, nieuwe technieken, maar ook respect voor de klassieke keuken met veel mediterrane invloeden van vooral Spanje en Italië. Restaurant DeliCees werkt met verse producten van het seizoen.

Vorig artikel

Proeftuin Menu in moestuin van Landgoed Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

Aperitief van het huis tijdens lunch bij jarig Tribeca in Heeze

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.