Nieuws

Februari Festival bij ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

Feest bij ’t Amsterdammertje! In het restaurant in Loenen aan de Vecht wordt deze maand het Februari Festival gevierd. Chef-kok en eigenaar André Gerrits serveert op dinsdag, woensdag en donderdag een speciaal driegangenmenu en op vrijdag en zaterdag een bijzonder zesgangenmenu all-in.

Tot en met 28 februari staat restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht in het teken van het Februari Festival.

André Gerrits
Of, zoals eigenaar André Gerrits het zelf omschrijft: de slingers hangen uit. Volgens de sterchef is een beetje gekkigheid geoorloofd tijdens een festival en daarom heeft hij twee arrangementen samengesteld ‘waar je wel blij van moet worden’.

Menu
Op dinsdag, woensdag en donderdag is er een speciaal driegangenmenu voor 37,50 euro. Vrijdag en zaterdag zijn dat zes gangen all-in voor 100 euro. Huisaperitief, wijnen, water en koffie met friandises zijn dan inbegrepen.

Reserveren
Reserveren kan via de website van ’t Amsterdammertje of door te bellen met telefoonnummer (0294) 23 48 48. Vermeld erbij dat je komt voor het Februari Festival.

Michelin
André Gerrits is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Speciaal Italië–menu bij Mezzo in februari

Volgend artikel

Nederlander op Bali nieuwe gastchef Rijks Restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.