Nieuws

Februari Festival bij ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

Als remedie tegen de donkere dagen die de maand februari met zich mee brengt, presenteert ‘t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht het Februari Festival. De gehele maand serveert het restaurant een indrukwekkend line-up van prachtige gerechten.

De gerechten zorgen voor een swingende avond in het sterrestaurant. Er worden twee arrangementen aangeboden; een driegangenmenu voor 40 euro of een zesgangemenu voor 110 euro.

Het driegangemenu is beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag. Het zesgangenmenu op alle dagen. Bij het zesgangenmenu gaat het om een all-inclusive arrangement met huisaperitief, wijnarrangement, water en koffie met friandises.

Reserveren kan via www.restaurantamsterdammertje.nl of bel 0294-234848 en vermeld daarbij ‘februari festival’.

Restaurant ’t Amsterdammertje is gevestigd midden in het dorp Loenen aan de Vecht. Het restaurant wordt geleid door Andre Gerrits en Geneviève Paulina, en is in het bezit van een Michelinster. ’t Amsterdammertje is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

 

Vorig artikel

Exclusief interview: Menno Post weg bij De Bokkedoorns

Volgend artikel

Foto's: Nieuw Motel One aan Waterlooplein in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.