Favoriete delicatessenzaken in Overijssel van Jarno Eggen
Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenzaken in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer Jarno Eggen van De Groene Lantaarn in Staphorst.
Breider kaas, wijn en delicatessen – Hoogeveen
‘Ons adres voor lekkere kazen, noten, delicatessen en wijnen. Heerlijke plek om in te slaan, heeft echt van alles.’
Breideronline.nl
Slagerij van Broekhuizen – Dalfsen
‘Ambachtelijke slagerij met een authentieke winkel. Sinds 1989 in handen van John van Broekhuizen. Breed assortiment vlees, hammen en worsten. Echt een super slager.’
Slagerijvanbroekhuizen.nl
Vino Veno – Vollenhove
‘Eigenaar Kim heeft een verleden bij tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn en runt nu haar eigen winkel met een prachtig assortiment aan wijnen en delicatessen. Haar credo: laten we de wereld wat mooier maken en goede wijnen drinken. Ik heb er niets aan toe te voegen.’
Vinoveno.nl
Bouwman ambachtelijke slagerij – Zuidwolde
‘Bij Corry en Rob Veldman kom ik voor de allerlekkerste droge wordt. En voor hun boterhamworst, nergens smeuïger en lekkerder gegeten. Super lekker in combinatie met zuur.’
Slagerijbouwman.nl
Bas Bakt – Meppel
‘Dagelijks vers desembrood, met alleen graan, water en een snufje zout. Ook smakelijke croissants en huisgemaakte patisserie. Lekker!’
Basbakt.nl
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.