Nieuws

Fashion Afternoon Tea bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand in Amsterdam introduceert de Fashion Afternoon Tea. Geniet van de smakelijkste hapjes van chef patisserie Martin Baux én een selectie theeën van Newby. Te reserveren voor een vanaf-prijs van 37 euro per persoon, inclusief een goodiebag met producten van Hermes.

De Fashion Afternoon Tea van Sofitel Legend The Grand is geïnspireerd op werken van de Frans-Nederlandse kunstenaar Margot van Huijkelom, die op dit moment exposeert in het Amsterdamse hotel.

Thee
Chef patisserie Martin Baux serveert je smakelijkste hapjes en de theeën die erbij worden geserveerd, zijn van Newby (en zorgvuldig geselecteerd door een theesommelier).

Lees ook: Emmy Stoel van Hotel Okura naar Legend The Grand Amsterdam

Champagne
Voor de afternoon tea bedragen de kosten 37 euro per persoon. Wie dat wil, kan het aanbod uitbreiden met champagne (52 euro per persoon) of champagne, oesters en steak tartaar (62 euro per persoon).

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar H@783-FB@sofitel.com of door te bellen met telefoonnummer (020) 555 35 60. Zolang de voorraad strekt, is een goodiebag met Hermes-producten beschikbaar.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Da Vinci gaat weer zomervaren met De Gouverneur

Volgend artikel

Blog: Traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.