Nieuws

Extra gang en wijn gratis bij Le Mortier in Haarlem

Restaurant Le Mortier in Haarlem, goed voor een notering in restaurantgids Lekker, heeft tot aan de zomer een leuke actie. Wie vier of meer gangen bestelt, krijgt een extra gang inclusief een glas bijpassende wijn gratis.

Le Mortier wordt gerund door chef-kok Philippe Favié en geldt als een van de betere restaurants van Haarlem. Het restaurant is pas twee jaar bezig en heeft een moderne Franse keuken als basis met verfrissende elementen.

Tot aan de zomersluiting op 5 augustus biedt het restaurant een extra gang en bijpassend glas wijn aan als je 4 of meer gangen bestelt. Deze ‘extra gang actie’ is gelding op dinsdag tot en met donderdag.

Een blik op de menukaart leert ons dat er gewerkt wordt met fraaie producten zoals rode poon, lam, dorade en zwezerik. Een 4-gangenmenu staat op de kaart voor 40 euro.

Restaurant Le Mortier is gevestigd aan de Nassaulaan 1, niet ver van De Grote of St. Bavokerk. Het restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag open van 18.00 tot 23.00 uur.

 

Vorig artikel

De beste hotels en restaurants in Monnickendam en omgeving

Volgend artikel

Wijndiner Château Haut Blanville bij De Leuf

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.