Nieuws

Extra gang bij Zomerdeal Boompjes Restaurant Overloon

Boompjes Restaurant in Overloon heeft een smakelijke zomerdeal. Wie reserveert voor het verrassingsmenu van vijf of zeven gangen, krijgt één extra gerecht van de chef. Eigenaar Jaap Volman is ambassadeur van Dutch Cuisine en geeft groenten in de keuken net zoveel aandacht als vlees en vis.

René Brienen in Well, Valuas in Venlo en Bolenius in Amsterdam. Het is een mooi rijtje met restaurants waar Jaap Volman het vak leerde, alvorens hij zijn eigen zaak opende.

Onder de Boompjes
Begin dit jaar hebben zijn vrouw en hij het vroegere restaurant Onder de Boompjes van René Brienen in Overloon overgenomen. Na een flinke verbouwing startten ze in februari met Boompjes Restaurant.

Verrassingsmenu
Om gasten kennis te laten maken met hun eetgelegenheid, is een Zomerdeal geïntroduceerd. Wie reserveert voor het verrassingsmenu van vijf of zeven gangen, krijgt één extra gerecht van de chef.

Dutch Cuisine
Jaap is ambassadeur van Dutch Cuisine en geeft groenten in zijn keuken net zo veel aandacht als vis en vlees. ‘We halen zoveel mogelijk producten uit Nederland en hebben tijdens onze verbouwing duurzame aanpassingen gedaan.’

Reserveren
De Zomerdeal is geldig bij reserveringen van zondag tot en met vrijdag. Via de website van Boompjes Restaurant kun je jouw tafel vastleggen.

Vorig artikel

De beste restaurants en hotels in Noordwijk en omgeving

Volgend artikel

Ron Blaauw opent dit najaar nieuw restaurant in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.