Nieuws

Exclusieve wildavond bij restaurant Hanninkshof Enschede

Ben jij een liefhebber van wild? Dan mag je de exclusieve wildavond van restaurant Hanninkshof in Enschede niet missen. Zondag 28 oktober serveren chef Jojan van Kersbergen en zijn team vijf gangen met wild uit de regio, inclusief amuses en bijpassende wijnen.

Wild is een specialiteit van Hanninkshof in Enschede, waar door chef Jojan van Kersbergen alleen wordt gewerkt met verse en pure ingrediënten.

Wild uit de regio
Zondag 28 oktober komen deze ingrediënten samen tijdens een exclusieve wildavond. Als gast geniet je van vijf gangen met wild uit de regio. Amuses en bijpassende wijnen zijn inbegrepen.

Bockbier
De ontvangst is in de sfeervol ingerichte schuur, waar de vuurkorf brandt, de muziek speelt en een bockbier voor je klaarstaat.

Sharing dinner
De gerechten worden in vijf gangen geserveerd in de vorm van een sharing dinner. Buiten het restaurant hangt een wild zwijn al lekker te garen aan het spit. De andere ingrediënten zijn een verrassing, omdat dit afhangt van de vangst.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 95 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Hanninkshof of door te bellen met telefoonnummer (053) 428 31 29.

Vorig artikel

Stijn Hinke nieuwe sommelier restaurant Sillyfox in Veghel

Volgend artikel

Geronimo Hilvarenbeek sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.