Nieuws

Exclusieve sterrenlunch bij Bord’Eau in Amsterdam

Restaurant Bord’Eau in het prachtige Hotel de l’Europe in hartje Amsterdam komt met een mooi lunchaanbod. Elke dinsdag tot en met donderdag is er een exclusieve sterrenlunch voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

Elke dinsdag tot en met donderdag is de exclusieve lunch beschikbaar van 12.00 tot 14.30 uur. Het gaat om een 3-gangenmenu voor 48 euro. Op het menu prachtige gerechten van chef-kok Bas van Kranen.

Van Kranen is sinds begin dit jaar de chef-kok van Bord’Eau Restaurant Gastronomique zoals het restaurant officieel heet. Van Kranen kwam over van De Leuf waar hij na het overlijden van Paul van de Bunt de culinaire koers bepaalde.

Restaurant Bord’Eau is het toprestaurant van het fameuze vijfsterrenhotel aan de Amstel. Het 19e-eeuwse hotel werd in 2001 aangewezen als rijksmonument en beschikt naast een sterrenrestaurant ook nog over een tweede ambitieuze eetgelegenheid, Hoofdstad Brasserie.

Reserveren voor de exclusieve 3-gangenlunch op dinsdag, woensdag of donderdag kan door te bellen met 020-5311777.

Vorig artikel

Nieuw: Hotel Jakarta Amsterdam met tropische binnentuin en skybar

Volgend artikel

Zomermarktmenu bij Villa La Ruche in Voorburg

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.