Nieuws

Exclusieve lunch met Duitse driesterrenchef in Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam viert de bekroning van het hebben van twee Michelinsterren voor het tiende opeenvolgende jaar met een bijzonder diner. In het tweesterrenrestaurant van hotel Okura Amsterdam verzorgen Onno Kokmeijer en Arjan Speelman 7 oktober een exclusieve middag samen met de Duitse driesterrenchef Kevin Fehling.

Voor het tiende opeenvolgende jaar mag Ciel Bleu Restaurant in 2018 jaar twee sterren achter haar naam plakken.

Kevin Fehling
Dat heuglijke feit werd eerder al gevierd met een reünie van oud-chefs en krijg op 7 oktober een vervolg met een exclusieve samenwerking met de Duitse driesterrenchef.

Onno Kokmeijer
Kevin Fehling van restaurant The Table in Hamburg komt naar hotel Okura Amsterdam om samen met Onno Kokmeijer en Arjan Speelman een exclusieve lunch te verzorgen.

The Table at Ciel Bleu
Een plek aan tafel bij The Table at Ciel Bleu, waarbij ieder restaurant drie gangen verzorgt, kost 350 euro per persoon inclusief parkeren.

Reserveren
Reserveringen kunnen worden gemaakt door te e-mailen naar restaurants@okura.nl of door te bellen met telefoonnummer (020) 67 87 450.

Alliance Gastronomique
Ciel Bleu is aangesloten bij Alliance Gastronomique. In het restaurant werken liefst drie SVH Meesters.

Pasquinel Kolk is Meestergastheer, Noël Vanwittenbergh draagt de titel Wijnmeester en voor de naam van Onno Kokmeijer staat Meesterkok.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Drenthe van Jarno Eggen

Volgend artikel

Nieuwe sommelier en maître voor Château St. Gerlach

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.