Nieuws

Euro-Toques Nederland kiest De Wachter als Restaurant van het Jaar

De Wachter in Alblasserdam is verkozen tot Restaurant van het Jaar 2017 van Euro-Toques Nederland. ‘Er is hier veel aandacht voor puur en eerlijk koken en er is sprake van een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit’, aldus de jury, die sprak over een lid om trots op te zijn.

Euro-Toques Nederland kiest jaarlijks een restaurant van het jaar. Daarbij wordt gelet op onder het uitdragen van de verenigingsboodschap, het naleven van de Code van Eer, de puurheid van de keuken en het culinaire niveau.

Puur en eerlijk koken
De winnaar van 2017 is De Wachter, dat volgens de jury opvalt vanwege de aandacht voor puur en eerlijk koken en de prima prijs-kwaliteitverhouding.

Chef-patron Michel Dekker (in het midden op de foto) nam de prijs in ontvangst van voorzitter Ted Janssen (rechts).

Genomineerde leden
De twee andere genomineerde leden waren Het Spijshuys in Boornbergum en De Mandemaaker in Bunschoten-Spakenburg. ChefsFriends feliciteert De Wachter van harte met het winnen van deze prijs.

Vorig artikel

Supernovae Lunch Alliance Gastronomique met twaalf Michelinsterren

Volgend artikel

Villa Beukenhof Oegstgeest viert 500-jarig bestaan met grand gala

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.