Nieuws

Euro-Toques jarig: menu bij aangesloten restaurants

Feest bij Euro-Toques Nederland. De restaurantvereniging bestaat in 2016 30 jaar en viert dat van 30 maart tot en met 30 april met Het Keukenfeest. Als gast kun je middels een speciaal menu tegen een aantrekkelijke prijs een maand lang kennismaken met de keukens van de aangesloten restaurants.

Dertig jaar Euro-Toques Nederland is voor de vereniging en de aangesloten restaurants reden voor een feestje, dat wordt gevierd van 30 maart tot en met 30 april.

Het Keukenfeest
Tijdens Het Keukenfeest kun je een maand lang kennismaken met een bij Euro-Toques aangesloten eetgelegenheid.

Feestelijke prijs
De deelnemende restaurant serveren ‘een feestelijk menu voor een feestelijke prijs’. Op de website van Euro-Toques staan de deelnemende bedrijven vermeld.

Reserveren
Als je belangstelling hebt, dan kun je een reservering maken onder vermelding van Het Keukenfeest. Om teleurstelling te voorkomen, adviseert Euro-Toques om vooraf naar het menu te vragen.

Restaurantvereniging
Voor meer informatie kun je terecht op de website van de restaurantvereniging.

Aangesloten leden onderschrijven een zogeheten Code van Eer, waarin nadrukkelijk is opgenomen dat ze gebruikmaken van natuurlijke, bij voorkeur, streek- en seizoensgebonden producten.

Vorig artikel

Chef2Chef: Jan over Pim, Pim over Jan

Volgend artikel

De Fuik Aalst serveert signaturenmenu in jubileummaand

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.