Nieuws

Eten op sterniveau tijdens Tuindorp Classic Tour Hengelo

Ben je liefhebber van exclusieve klassieke auto’s en eten op topniveau, dan is de Tuindorp Classic Tour 2017 jou op het lijf geschreven. Zaterdag 10 juni geniet je eerst van een fraaie route vanuit Hengelo, inclusief lunch aan het water, en eindig je met een diner in sterrestaurant ’t Lansink.

Goed eten, flink puzzelen en – vooral – genieten. Dat is kort samengevat wat de deelnemers aan de Tuindorp Classic Tour zaterdag 10 juni te wachten staat. Het is een initiatief van S2dio, in samenwerking met Tuindorphotel ’t Lansink in Hengelo.

Lars van Galen
De route start om 10.00 uur in Hengelo en eindigt bij het met één Michelinster bekroonde restaurant van Richard van den Hoeven en Lars van Galen. Tussendoor lunch je op een prachtige locatie aan het water.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website van de Tuindorp Classic Tour. De kosten bedragen 400 euro per equipe van twee personen.

Tuindorphotel
Wie aansluitend ook wil overnachten, kan voor 99 euro een kamer inclusief ontbijt boeken bij Tuindorphotel ’t Lansink. Stuur daarvoor een e-mail naar info@hotellansink.nl onder vermelding van Tuindorp Classic Tour 2017.

Vorig artikel

Wijnen van Bodegas Vega-Sicilia tijdens diner bij FG Restaurant

Volgend artikel

Blog: Blind proeven een experiment…

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.