Nieuws

Eten en slapen bij Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Bilderberg zet het nieuwe restaurant SALT Coastal Bistro & Bar in het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen in de schijnwerpers met een ‘Zon, zee, salt arrangement’. Dat betekent goed eten in het restaurant en goed slapen in het hotel.

Bij SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven en te delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als tasting (halve porties), normaal of sharing (anderhalve portie) te bestellen.

Het kustrestaurant in het hotel maakt subtiel gebruik van bijzondere soorten zout. Op de menukaart zien we onder andere gerechten als oesters, een terrine van gerookte zalm, tamme eend en crème brûlée.

Het arrangement bestaat uit een driegangendiner voor 2 personen, een overnachting in een comfortabele hotelkamer en het bekende Bilderberg Ontbijt voor 2 personen.

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen ligt op 100 meter van het strand en De Pier. Met in de buurt het bekende AFAS Circustheater en het natuurgebied Oostduinpark.

Meer informatie of het arrangement boeken kan hier.

Vorig artikel

Zo zien de nieuwe sterren eruit

Volgend artikel

Wijnen uit nieuwe wereld bij De Nieuwe Polderkeuken

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.