Nieuws

Eten bij De Karpendonkse Hoeve voor Champions League-duels PSV

Restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven speelt in op de Champions League-thuisduels van PSV. Met een speciaal ‘Warming-up’-arrangement geniet je eerst culinair en daarna sportief.

Bij twee thuiswedstrijden van PSV tegen Inter Milan (3 oktober) en tegen FC Barcelona (28 november) is het restaurant vanaf 17.00 uur geopend voor het speciale “warming up” diner. Heerlijk dineren en toch nog ruim op tijd voor de wedstrijd.

Maar misschien wil je liever lunchen bij De Karpendonkse Hoeve en daarna nog even de stad in vóórdat de wedstrijd begint? Ook dat is mogelijk vanaf 12.00 uur.

In verband met het vroege aanvangstijdstip op 24 oktober tegen Tottenham Hotspur is het restaurant op die dag vanaf 12.00 uur doorlopend geopend voor beide “warming up” arrangementen.

Het arrangement bestaat uit een bruisend aperitief, Crudités en amuse, 2 gangen menu van de chef, 2 glazen huiswijn, koffie met zoete lekkernij. Het arrangement kost 59 euro per persoon.

Reserveren voor het “warming-up”-arrangement kan door te bellen met 040-2813663.

PSV speelt op woensdag 3 oktober om 21.00 thuis tegen Inter Milaan. Op woensdag 24 oktober om 18.55 uur thuis tegen Tottenham Hotspur en op woensdag 28 november om 21.00 uur thuis in het Philips Stadion tegen FC Barcelona van wereldster Lionel Messi.

Restaurant De Karpendonkse Hoeve ligt in een groene long aan de Karpendonkse Plas op een paar kilometer van het PSV Stadion aan de Frederiklaan. Het restaurant beschikt al sinds mensenheugenis over een Michelinster en behoort tot de beste eetgelegenheden van Eindhoven en omgeving.

 

Vorig artikel

Wijnmakerslunch bij Restaurant 212 in Amsterdam

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Drenthe van Jarno Eggen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.