Nieuws

Ernest Hemingway-cocktails bij Pulitzer’s Bar Amsterdam

Pulitzer’s Bar in Amsterdam heeft een cocktailmenu gelanceerd, dat is geïnspireerd op Pulitzerprijs winnaar Ernest Hemingway. De shakers nemen je mee van Italiaanse aperitieven tot vergeten klassiekers en zwoele Cubaanse cocktails.

De tijd die Ernest Hemingway heeft doorgebracht in Italië tijdens de Eerste Wereldoorlog, de glamoureuze nachten in Parijs in de jaren 20 en zijn verblijf in Cuba, het komt allemaal aan bod in het nieuwe cocktailmenu van Pulitzer’s Bar in Amsterdam.

The Old Man and the Sea
Het menu is opgedeeld in drie categorieën vanuit de verhalen en plaatsen die Hemingway heeft bezocht: ‘A Farewell to Arms’, ‘The Lost Generation’ en ‘The Old Man and the Sea’.

Sterke dranken
Op de kaart staat onder andere de ‘Love Letter Cobbler’, een mix van sterke dranken, gemalen ijs en fruit. Verder de ‘Expat Sazerac’ met ingrediënten uit Noord-Amerika en Europa en de ‘El Commandante’, de moderne variant van de klassieke Cubaanse cocktail ‘El Presidente’.

Pulitzer Hotel
Pulitzer’s Bar is onderdeel van hotel Pulitzer Amsterdam en is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Vorig artikel

Restaurant Senses by Lars Bertelsen in Amsterdam vernieuwd

Volgend artikel

Soja nieuwe ingrediënt van het jaar Taiko Restaurant Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.