Nieuws

Erik van Loo geeft masterclass asperges en Oosterscheldekreeft

Ben je fan van asperges en Oosterscheldekreeft en wil je er (nog) meer uithalen, dan is de masterclass van Erik van Loo iets voor jou. Zaterdag 21 mei geeft de tweesterrenchef in zijn restaurant Parkheuvel in Rotterdam een kookclinic, inclusief lunch. Deelnemen kan voor 175 euro per persoon.

Zaterdag 21 mei duikt Erik van Loo de keuken in van zijn restaurant Parkheuvel in Rotterdam voor een masterclass Asperge-Oosterscheldekreeft.

Kookclinic
Zijn kookclinic start om 12.30 uur en vanaf 14.30 uur wordt een viergangenlunch inclusief amuse geserveerd.

Lunch
De prijs van de masterclass en de lunch bedraagt 175 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief aperitief, begeleidende wijnen geselecteerd door SVH Wijnmeester Remon van de Kerkhof, water, Valrhona-chocolade, koffie/thee met friandises en uitwerking van de recepturen.

Reserveren
Aanmelden kan via deze link. Geef op het reserveringsformulier aan dat het gaat om de Masterclass Asperge-Oosterscheldekreeft. Het minimale aantal deelnemers is twaalf.

Erik van Loo en Parkheuvel in Rotterdam zijn aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Blog: Nieuwe energie in De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

Landgoed Hotel Avegoor in Elllecom in andere handen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.