Nieuws

Erik van Loo lanceert ‘Long Lasting Lazy Lunch’ bij Parkheuvel

In het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Rotterdam kun je op zondag reserveren voor de ‘Long Lasting Lazy Lunch’. Uitgebreid lunchen aan prachtig gedekte tafels met de beste flessen wijn en zes uur lang genieten van de smakelijkste signature dishes van patron Erik van Loo.

‘Als er doordeweeks hard wordt gewerkt, is het des te belangrijker om in het weekeinde een moment van rust te pakken’, aldus Erik van Loo over zijn nieuwste initiatief. En daar hebben wij helemaal niets aan toe te voegen.

Rotterdam
Het idee van de tweesterrenchef vloeit voort uit een ritueel van een vaste gast, die op zondag uren vertoefde in het restaurant en dit gekscherend zijn ‘luxury long lasting lunch’ noemde.

‘Zo’n uitgebreide lunchcultuur bestaat nog niet in Rotterdam en daar willen we verandering in gaan brengen’, aldus Erik. ‘In de zomermaanden kun je ook nog eens terecht op het terras met uitzicht op het park en de Maas.’

Signature dishes
Hoe de Long Lasting Lazy Lunch bij Parkheuvel eruitziet? Uitgebreid lunchen met familie of vrienden, aan lange prachtige gedekte tafels, met de beste flessen wijn en de heerlijkste signatuurgerechten.

‘Na zo’n overheerlijke middag tussen 12.30 en 18.00 uur ben je weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week.’

Wijn en bubbels
De lunch wordt aangeboden in vier (100 euro), zes (120 euro) of acht gangen (140 euro). Een bijpassend wijnarrangement is beschikbaar voor 7,50 euro per glas. Liever bubbels? Ook dat kan! Zo nu en dan wordt er een thema aan verbonden.

Les Patrons Cuisiniers
Voor meer informatie kun je terecht op de website van restaurant Parkheuvel, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Wijn-spijslunch bij Herberg Onder de Linden in Aduard

Volgend artikel

Golfen en dineren tijdens Bilderberg Landgoed Lauswolt Culinair Open

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.