Nieuws

End of the Year diner bij Cucina del Mondo in Heerlen

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Cucina del Mondo in Heerlen serveert de komende dagen het ‘End of the Year diner’. Van 27 tot en met 30 december geniet je voor 99 euro all-in van zes gangen van chef-kok en eigenaar Servais Tielman en team.

Van lekker eten kun je nooit genoeg krijgen, zo vinden ze bij Cucina del Mondo in Heerlen. Daarom is er van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 december het End of the Year diner.

Servais Tielman
‘Voor iedereen die het jaar met een smaaksensatie wil afsluiten’, aldus sterchef en eigenaar Servais Tielman. ‘Inclusief kippenvel, feest in de mond en lust voor het oog.’

Reserveren
Voor 99 euro geniet je van zes gangen, wijn, water, koffie en friandises. Reserveren kan telefonisch via nummer (045) 571 42 41 of via de website van het restaurant.

Graffitikunstenaars tekenen voor interieur Cucina del Mondo Heerlen

Servais Tielman heeft graffitiartiesten de sleutel van Cucina del Mondo in Heerlen gegeven tijdens de zomersluiting. De zeven kunstenaars hebben de vrije hand gekregen en zich uitgeleefd op de muren van het sterrestaurant. Het resultaat is verbluffend. ‘Ondernemen is risico’s nemen. Ik wilde het interieur beter afstemmen op mijn menukaart.’

Vorig artikel

Pasta e Basta in februari bij Bilderberg Landgoed Lauswolt

Volgend artikel

Knallend het jaar uit bij restaurant Quarz in Muiderberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.