Nieuws

‘End of Summer Party’ bij restaurant De Beejekurf Venray

De zomer is weliswaar in volle gang, maar we wijzen je graag alvast op de ‘End of Summer Party’ van De Beejekurf in Venray. Zondag 10 september geniet je van 13.00 tot 17.00 uur op het terras van het restaurant van een zomercocktail, zomerse amuses, hapjes en drankjes en summervibes.

Regeren is vooruitzien bij restaurant De Beejekurf in Venray. Zondagmiddag 10 september vindt op het terras de ‘End of Summer Party’ plaats.

Tussen 13.00 en 17.00 uur geniet je van een zomercocktail, zomerse amuses en hapjes, lekkere drankjes en summervibes van dj Leon.

Sunny sunday
Een heerlijke manier om de zomer te eindigen, zo vinden wij. De prijs bedraagt 55 euro per persoon en de dresscode is ‘lazy sunny sunday’.

JRE Nederland
Voor meer info en reserveringen kun je terecht op de website van De Beejekurf, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Bier en spijs in de Nederlandse sterrenrestaurants

Volgend artikel

Beste vrouwelijke chef Latijns-Amerika gast Rijks Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.