Nieuws

Elk gerecht met wijn en bier bij Avant-Garde van Groeninge Eindhoven

De door Michelin bekroonde chef Johan van Groeninge serveert donderdag 10 september een viergangendiner, waarbij elk gerecht wordt begeleid door zowel wijn als bier. In zijn restaurant Avant-Garde van Groeninge, gevestigd in het Philips Stadion in Eindhoven, serveert hij die avond een speciaal viergangenmenu voor 89 euro all-in.

Wijn versus bier, zo wordt het arrangement van sterrestaurant Avant-Garde van Groeninge aangekondigd. Bij ieder gerecht in het viergangenmenu serveert sommelier Alexander van der Voort één wijn- én één biersoort.

Deelnemen kan voor een all-in prijs van 89 euro. De ontvangst is vanaf 18.30 uur, een half uur later ga je aan tafel.

Wijn
Donderdag 22 oktober is er opnieuw een all-in arrangement, maar die avond draait het om wijn. Ieder gerecht uit het viergangenmenu wordt dan begeleid door twee wijnen. Ook nu bedragen de kosten 89 euro.

Kijk voor het maken van reserveringen en meer informatie op de website van het restaurant.

PSV
Restaurant Avant-Garde van Groeninge huisvest op een bijzondere locatie: op de derde verdieping van het Philips Stadion in Eindhoven, de thuishaven van betaald voetbalvereniging PSV.

Die ploeg werd afgelopen seizoen landskampioen. Om daarbij stil te staan, serveerde Johan van Groeninge een ludiek kampioensarrangement.

Vorig artikel

Niven Kunz wil dat supermarkten misvormde groenten verkopen

Volgend artikel

Tweede To Amuse van Michel Lambermon geopend in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.