Elf keer de Zeeuwse mossel op Instagram
Goed nieuws: de smaak van de nieuwe oogst mosselen van Zeeuwse bodem is uitstekend. De sector is positief gestemd over ‘de kwaliteit van het fraaie vleesgewicht die de mossel in de schelp bevat’. Woensdag 8 juli startte het seizoen van de nieuwe oogst en dus zet ChefsFriends de mossel in de schijnwerpers. In België een enorme hit, in Nederland (gelukkig) toenemend in populariteit. Elf keer de Zeeuwse mossel op Instagram.
Chef an #mosselen #lekkereten #deeerste #seafoood Een foto die is geplaatst door Sebastiaan Luining (@sebasluining) op
Na heerlijke strandwandeling van 11km een verlate lunch met…. Mosselen!!! ? #strand #weekendweg #mosselen #jammie Een foto die is geplaatst door Just me! (@marjolein_1980) op
Hmmmm mosselen met roquefort #mosselen Een foto die door sieniej is geplaatst op
Heerlijk warm #SeaFood plateau. #Rotterdam #NorthSeaJazz #Kralingen #ZuidHolland #DenHaag #Vis #Kreeft #Mosselen #Scampi Een foto die is geplaatst door Restaurant Opporto (@restaurantopporto) op
Ze zijn er weer! Jammiee! #mosselen #neeltjejans #zwartegoud #proefzeeland Een foto die is geplaatst door marjoleinmulder (@marjoleinmulder) op
Een foto die is geplaatst door Liset Padmos ? (@lisetpadmos) op
In welk restaurant eet jij jouw mosselen? En hoe eet je ze het liefst? Laat je tip achter in een reactie onder dit bericht.