Nieuws

Élevé Restaurantweek: driegangendiner voor 35 euro

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Élevé in Leeuwarden houdt van maandag 26 oktober tot en met zondag 1 november een eigen restaurantweek. Voor 35 euro per persoon geniet je in de eetgelegenheid in het WTC Hotel van een speciaal driegangendiner.

‘Ontdek de keuken en proef de sfeer van het restaurant tijdens de Élevé Restaurantweek’, aldus Julia Greuter van WTC Hotel Leeuwarden en restaurant Élevé tegen ChefsFriends.

Pure gerechten
Van maandag 26 oktober tot en met zondag 1 november kun je voor 35 euro genieten van een speciaal samengesteld diner van drie gangen.

Élevé heeft een keuken met regionale, nationale en internationale invloeden en staat onder leiding van chef de cuisine Gilbert van der Heide.

Pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten en vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek.

WTC Leeuwarden
Bovendien is de eetgelegenheid bovenin het WTC-gebouw gevestigd, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over Leeuwarden.

Reserveren kan door het sturen van een mail naar restaurant@eleve.nl, te bellen met (058) 233 49 00 of via de website Eleve.nl.

Vorig artikel

Werelds aan het Strand Ouddorp wint publieksprijs Mooiste Bar

Volgend artikel

Wind Festival Texel, en wat nog meer…

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.