Nieuws

Elektrische deelauto’s voor Golden Tulip Central in ’s-Hertogenbosch

Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch biedt gasten aan om elektrische deelauto’s te gebruiken. De auto’s staan klaar in de parkeergarage en moeten een stimulans zijn om met de trein naar het centraal gelegen hotel te komen.

Een stad en haar omgeving ontdekken zonder torenhoge parkeerkosten of kosten voor het huren van een auto? In plaats van twee auto’s per gezin nog maar 1 auto voor de deur maar toch over 24/7 mobiliteit kunnen beschikken? Voor bewoners van en bezoekers aan ‘s-Hertogenbosch is dit binnenkort mogelijk. Vanaf 1 juni 2021 starten Golden Tulip Hotel Central en Autobedrijf Van den Udenhout met het autodeelconcept U.mobility.

Beide Brabantse bedrijven werken samen in dit ambitieuze duurzame project: tien elektrische Volkswagens/Audi’s en tien elektrische fietsen van het merk Kalkhoff worden geplaatst in de centraal gelegen parkeergarage van het hotel aan het Burgemeester Loeffplein. Met deze ontwikkeling gaan de beide bedrijven bijdragen aan een schonere binnenstad en kunnen bewoners, vrijetijds- en zakelijke gasten kennis maken met elektrisch rijden en het concept van een deelauto.

Luze Audi Etron
Karin Rademaker, Directeur van Golden Tulip Hotel Central, zegt over het initiatief: ‘Wij kunnen vanaf nu onze gasten de mogelijkheid bieden om met de trein naar ’s-Hertogenbosch te reizen om ze vervolgens de mogelijkheid te geven om onze prachtige omgeving verder te verkennen met een deelauto. Ook bestaat de mogelijkheid dat iemand eens een elektrische auto “uitprobeert” tijdens een gezellig verblijf in ’s-Hertogenbosch. Dit kan variëren van de nieuwste VW I3 of I4 tot aan de luxe Audi Etron en zelfs met het zojuist gelanceerde super sportmodel Audi Etron GT kan worden geflaneerd’.

Het hotel stelt voor gasten die hier gebruik van willen maken een speciaal autovakantie-arrangement samen. Daarnaast zijn er voor de vaste Bosschenaren die deel gaan nemen aan het deelautoinitiatief leuke extra’s zoals korting op een kop koffie voor vertrek of een borrel op het pop-up terras Dieske vlakbij de parkeergarage.

Over Golden Tulip Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een viersterrenhotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Het verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Lazy Sunday Zomerlunches bij De Leuf in Ubachsberg

Volgend artikel

Restaurant Jean Marie in Gouda is nu een table d’hôtes

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.