Nieuws

Eindejaarsspektakel bij Joris Peters in restaurant Aan de Zweth

Aan de Zweth in Zweth/Schipluiden sluit het jaar in stijl af. Donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december kun je reserveren voor het ‘Eindejaarsspektakel’ in het met één Michelinster bekroonde restaurant. Eigenaren Anjeta en Joris Peters serveren een menu van vijf, zes of zeven gangen.

‘Kom spetterend het jaar afsluiten in restaurant Aan de Zweth’, aldus eigenaren Anjeta en Joris Peters. ‘Op 28, 29 en 30 december zijn we geopend voor lunch en diner en kun je genieten van ons Eindejaarsspektakel.’

Menu
Dit betekent een menu, dat beschikbaar is in vijf, zes en zeven gangen, inclusief een glas champagne voor respectievelijk 69, 79 of 89 euro.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@aandezweth.nl of door te bellen met telefoonnummer (010) 470 41 66 onder vermelding van Eindejaarsspektakel.

Benieuwd hoe wij recent dineerden bij Joris en Anjeta, die met hun restaurant zijn aangesloten bij Alliance Gastronomique? Lees onze blog via deze link.

Aan de Zweth vernieuwd

Joris en Anjeta Peters gebruikten de zomermaanden voor een restyling van hun restaurant Aan de Zweth. Het interieur is nu aangepast aan de wensen van het duo, dat de zaak zo’n drie jaar geleden overnam.

Vorig artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: Zalig Kaasfeest

Volgend artikel

Restaurant Tribeca in Heeze start met lunch op zaterdag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.