Nieuws

Eigenaren De Beejekurf Venray vieren hun huwelijk met gasten

Hanneke Verstappen en Mathijs Jacobs van De Beejekurf in Venray zijn getrouwd en vieren dit met hun gasten. Tot en met zondag 15 september trakteert het kersverse paar in het restaurant op een glas Ayala Rosé Champagne als je reserveert voor het menu van vier of vijf gangen.

Van woensdag 4 tot en met zondag 15 september kun je als gast van restaurant De Beejekurf in Venray het huwelijk van eigenaren Hanneke Verstappen en Mathijs Jacobs meevieren.

Champagne
Tijdens hun wittebroodsweken trakteren ze in hun eetgelegenheid op een glas Ayala Rosé Champagne, gevolgd door een menu van vier (38,50 euro) of vijf gangen (48,50 euro).

Reserveren
Reserveren kan via deze link en onder vermelding van ‘wittebroodsweken’. Geef ook even aan waar je niet van houdt of wat je niet mag eten. ChefsFriends feliciteert het kersverse paar van harte en wenst ze samen veel geluk.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hutten nieuwe exploitant Avant-Garde van Groeninge

Volgend artikel

Angel Pando nieuwe chef Restaurant Liefdesgesticht Breda

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.