Nieuws

Eigen restaurantmaand bij Herberg Onder de Linden in Aduard

Herberg Onder de Linden in Aduard houdt in februari een eigen restaurantmaand. Dit als antwoord op de actieweken die door anderen worden georganiseerd. Het Groningse toprestaurant biedt een prachtig 5 gangenmenu aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

‘Het begin van het jaar is de tijd van de actieweken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voor ons als restaurateur betekent dit hoge commissies. Dit stuit ons tegen de borst en daarom doen wij hier niet aan mee’, laten Tanja en Steven Klein Nijenhuis weten.

Wel vinden Tanja en Steven het leuk om gasten te verwennen met een leuke aanbieding. Daarom houdt Herberg Onder de Linden heel februari een eigen restaurantmaand.

Restaurantmaand
Dat houdt in dat op woensdag, donderdag en zondag een 5 gangenmenu wordt aangeboden voor slechts 55 euro. Dit is inclusief koffie en friandises.

Reserveren kan via www.herbergonderdelinden.com, of door te bellen met 050-2041235.
Bij de reservering niet vergeten te vermelden dat je reserveert voor de restaurantmaand.

Herberg Onder de Linden in Aduard wordt gezien als een van de culinaire iconen in het noorden van het land. Tanja en Steven namen deze bekende zaak nog niet zo lang geleden over en gaven het nog meer een eigen smoel.

JRE-Nederland
Zo staat Steven als chef-kok bekend om zijn licht klassieke keuken met moderne Aziatische invloeden. Tanja schenkt daar graag niet-alledaagse wijnen bij.

Wie reserveert bij Herberg Onder de Linden en geen zin heeft om naar huis te rijden, kan een van de fraaie hotelkamers boeken. Herberg Onder de Linden is via de bijna fileloze A6 via Lelystad en Emmeloord binnen twee uur te bereiken vanaf Utrecht. Herberg Onder de Linden is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland viert 50 jaar gastvrijheid

Volgend artikel

Romantisch verblijf bij Mooirivier met Valentijnsarrangement

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.