Nieuws

Eigen restaurant voor sterchef Dennis Richter Uitdenbogaardt

Dennis Richter Uitdenbogaardt is met ingang van het nieuwe jaar de eigenaar van restaurant Hartenstein in Oosterbeek. De chef vertrok in augustus bij Hotel de Wereld en het met één Michelinster bekroonde O’Mundo in Wageningen om de wens van een eigen onderneming na te jagen.

Restaurant Hartenstein krijgt per 1 januari 2018 een nieuwe eigenaar. Dennis Richter Uitdenbogaardt neemt de exploitatie over van Laurie Theijse.

O’Mundo
Dennis werkte in de keuken van De Kromme Dissel in Heelsum, Het Ambacht in Driel en La Rive in Amsterdam, alvorens hij terechtkwam bij restaurant O’Mundo in Wageningen.

Hotel de Wereld
In 2011 werd hij daar chef en sinds 2015 was hij ook actief als directeur van De Wereld, het hotel waarin het Wageningse sterrestaurant is gevestigd. In september koos hij voor een vertrek, met als doel een eigen onderneming.

Klein Hartenstein
Dennis wil na het restaurant na een opfrisbeurt in januari heropenen. De eetgelegenheid gaat dan verder onder de naam Klein Hartenstein en zal zeven dagen in de week geopend zijn voor lunch, diner, vergaderingen, feesten en partijen.

Vorig artikel

Nieuw restaurant voor Kasteel Kerckebosch in Zeist

Volgend artikel

Restaurant Danyel naar andere locatie in Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.

2 Reacties

  1. […] #6 Eigen restaurant voor sterchef Dennis Richter Uitdenbogaardt […]

  2. […] ChefsFriends.nl is een initiatief van Richard Kok en Rik Leonards. Op deze site kun je van alles vinden over goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen. Je komt meer te weten over leuke restaurants, nieuwe gerechten en meer interessante weetjes op food- gebied.#4 Dit is de nieuwe chefkok van Librije #5 Restaurant ML Haarlem verhuist en breidt uit met hotel, bistro en bar #6 Eigen restaurant voor sterchef Dennis Richter Uitdenbogaardt […]