Nieuws

Edwin Vinke en Erik van Loo bij laatste Loungy Monday Bij Jef

Restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel sluit de serie Loungy Mondays 27 augustus op een bijzondere manier af. Sterchef Jef Schuur krijgt die avond in de keuken hulp van liefst twee tweesterrenchefs: Edwin Vinke van De Kromme Watergang in Hoofdplaat en Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam.

Patrons power tijdens de laatste 2018-editie van de Loungy Mondays van Nadine Mögling en Jef Schuur.

Jef Schuur
In de keuken van Bij Jef kookt die avond niet alleen sterchef Jef, maar proef je ook gerechten van zijn tweesterrencollega’s Edwin Vinke van De Kromme Watergang in Hoofdplaat en Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam.

Les Patrons Cuisiniers
Alle drie chefs zijn aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers en serveren deze avond twee gangen en een amuse. Als gast krijg je dus zes gangen en drie amuses gepresenteerd.

Champagne
Een plek aan tafel kost 100 euro persoon, inclusief een glas Taittinger Champagne. Muziek speelt deze avond ook een belangrijke rol en komt van dj Mont la Rue. Reserveren wordt aanbevolen en kan via de website van restaurant & hotel Bij Jef.

Vorig artikel

Aperitief van het huis tijdens lunch bij jarig Tribeca in Heeze

Volgend artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Zeeland van Thijs Meliefste

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.