Nieuws

Edwin Kats viert ambassadeurschap Noble met Champagnemenu

Edwin Kats en zijn restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch zijn uitgeroepen tot ambassadeur van champagnehuis Billecart-Salmon. Om dit te vieren, wordt in de maanden november en december een aantal champagnes van het huis aangeboden tegen aantrekkelijk tarief en is een Champagnemenu samengesteld.

‘Met gepaste trots mogen wij mededelen dat Edwin Kats en restaurant Noble zijn uitgeroepen tot ambassadeur van het prachtige champagnehuis Billecart-Salmon’, zo wordt de bijzondere gebeurtenis aangekondigd.

Titel vieren
Het is volgens Edwin de eerste keer dat in Nederland deze titel is uitgereikt. En dat moet natuurlijk worden gevierd.

Champagnes
In november en december kun je in het Bossche restaurant tegen een vriendelijke prijs kennismaken met een aantal bijzondere champagnes van dit huis.

Champagne-spijscombinaties
Bovendien is een speciaal Champagnemenu samengesteld met daarin ‘de perfecte combinaties met deze fantastische champagne’.

Zeebaars
In dat menu onder andere zeebaars, langoustines, truffel, tarbot en rozenbottel. Het menu wordt aangeboden voor 75 euro per persoon en kost 165 euro per persoon inclusief vijf glazen champagne.

Let op: het menu is alleen per tafel te bestellen. Voor reserveringen kun je terecht op de website van restaurant Noble.

Vorig artikel

Kookboek Guus en Dick gelanceerd: arrangement De Treeswijkhoeve

Volgend artikel

Witte goud uit de Piëmonte in truffelmenu De Burgemeester

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.