Nieuws

Edwin Kats serveert diner met zwarte truffel bij restaurant Noble

Truffel, truffel en nog eens truffel bij restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch. Donderdag 17 januari serveren sterchef Edwin Kats en zijn team een diner van zes gangen met daarin een hoofdrol voor het zwarte goud. Een plek aan tafel kost 100 euro per persoon, een champagne-aperitief is inbegrepen.

Speciaal voor deze avond hebben Edwin Kats en zijn keukenteam in restaurant Noble een menu van zes gangen samengesteld met daarin de mooiste ingrediënten gecombineerd met zwarte truffel.

Umbrië
Truffel die wekelijks wordt ingevlogen vanuit Umbrië en directe omgeving. ‘Tuber melanosporum, de allerbeste zwarte truffel met het sterkste aroma’, aldus Edwin.

Menu van zes gangen
In het menu spannende combinaties als zeetong met paddenstoel en vanilleroomijs met Noble Arbequina-olijfolie met Himalayazout. ‘Ieder gerecht wordt verrijkt met de subtiele smaak van de onovertroffen zwarte truffel.’ Na afloop van het diner is er gelegenheid om in de barruimte te verblijven en te genieten van livemuziek.

Michelin
Voor het maken van een reservering en meer informatie kun je terecht op de website van het met een Michelinster bekroonde restaurant Noble. Het diner vangt aan om 18.30 uur en duurt tot 23.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zuid-Duitsland thema wijn-spijslunch Central Park Voorburg

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Jonnie Boer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.