Nieuws

Echtpaar Voets krijgt leiding bij Benz at Kazerne in Eindhoven

Chef Thomas Voets krijgt bij Benz at Kazerne in Eindhoven ondersteuning van zijn partner Michelle. In het restaurant gaat zij de gerechten van Thomas complementeren met zowel klassieke als moderne Europese wijnen. ‘Ik wil gasten graag prikkelen met onontdekte pareltjes uit de oude wereld.’

Michelle Voets-Bos en Thomas hebben beiden ervaring in vooraanstaande restaurants, maar werkten nog niet eerder samen.

Maître-sommelier
Thomas startte in december in de keuken en Michelle trad in februari als maître-sommelier in dienst van de Eindhovense horecagelegenheid. ‘Ik wil gasten graag prikkelen met wijnen van minder bekende druivenrassen en gebieden, onontdekte pareltjes uit de oude wereld’, aldus Michelle.

Home of Design Kazerne
Zij werkte eerder bij onder meer Hilton Schiphol, restaurant Domenica in Amsterdam en het Italiaans georiënteerde industriële restaurant binnen Home of Design Kazerne in Eindhoven.

Restaurant Benz huisvest in het koetshuis van de voormalige marechausseekazerne aan de Paradijslaan in Eindhoven. Van 1923 tot 1952 was de brandweer er gevestigd.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hokkaido Wagyu, Japans kwaliteitsvlees van de bovenste plank

Volgend artikel

Metamorfose voor Hotels van Oranje in Noordwijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.