Productnieuws

Echte foodies ontdekken hun favoriete stad tijdens de WijnSpijs Wandeling

Productnieuws – Stel je voor: op zondagmiddag wandelen door jouw favoriete stad om zo de leukste restaurants te ontdekken. Klinkt goed toch? Tijdens een WijnSpijs Wandeling krijg je op iedere plek een heerlijk gerecht en bijpassende wijn voorgeschoteld. Dé manier om de fijnste culinaire hotspots te leren kennen!

Een greep uit de agenda van WijnSpijs vind je hier.

Doetinchem
Een geheel nieuwe wandeling in de WijnSpijs-agenda! Op 21 oktober wandel je tussen 12.00 en 17.00 uur langs De Zaak, Entree 1863, Gringo’s, LEV Foodbar, Groeskamp en Villa Ruimzicht.

Op alle adressen staan de chefs en sommeliers te trappelen om jullie te ontvangen in hun prachtige restaurants. En het allerleukste? In elk gerecht wordt een streekproduct verwerkt.

Hengelo
Ook in Hengelo (O) staat een heel fijne wandeling op het programma. Op 11 november staan Stravinsky, Bistro Kees, De Buurman, Umami en Brasserie So Nice voor je klaar om jou te laten zien waar zij zo ongelofelijk goed in zijn.

Waar je je zesde gerechtje gaat nuttigen, blijft nog heel even een verrassing. Houd de website van WijnSpijs hiervoor in de gaten!

Dus: trommel je geliefde, buurvrouw, familie of beste vriend op en wandel met ons mee! Tickets kosten 55 euro en vind je in de webshop.

Vorig artikel

De beste hotels en restaurants in Sittard en omstreken

Volgend artikel

Ratatouille Food & Wine kiest voor Euro-Toques Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.